avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract ENEL - schimbare titular
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract ENEL - schimbare titular

Buna ziua ,

Va rog sa-mi comunicati ce acte sunt nevoie si unde trebuie sa se prezinte ( titularul a locuit in zona Gara de Nord )pentru schimbarea titularului contractului de lumina in urmatorul caz :
-titular decedat cu un singur mostenitor.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:20, 26 Noiembrie 2013
intai trebuie sa faca succesiunea sa obtina certificatul de mostenitor ,
unitetile enel le gasiti pe site - retea unitati , in principiu se poate depune la orice unitate nu tine de sector .
acte necesare sunt contractul casei , dovadaca sunteti titular , buletin , toate in copie si original , dar trebuie sa mergeti pana la o unitate enel sa ridicati formularele sa le completati .
trebuie sa stiti cod enentel si index nou.
Gasiti informatii aici

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract enel Doru Georgescu Doru Georgescu Buna ziua, In urma unei mosteniri am dobandit o cota parte dintr-un apartament (nu sunt singurul mostenitor). Contractul Enel este pe numele altui ... (vezi toată discuția)
Procedura modificare titular contract cu enel iancutuila iancutuila va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez ca sa trec pe numele meu la curentul electric deoarece sotul meu a decedat in urma cu trei luni si ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,mi-a expirat buletinul am fost sa-l refac dar dintr-un ... b67dec b67dec Buna ziua ,mi-a expirat buletinul am fost sa-l refac dar dintr-un anumit motiv nu am primit aviz favorabil din partea celor care m-au verificat respectiv ... (vezi toată discuția)