avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficiere de salarii compensatorii Posta si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficiere de salarii compensatorii Posta si reangajare in alta parte

Vreau sa stiu daca o persoana disponibilizata de la Posta daca se angajeaza in alta parte mai beneficiaza de salariile compensatorii. Am dat cautare dupa ct de munca colectiv dar nu il gasesc si legea 36 nu prevede ceva in acest sens. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 26 Noiembrie 2013
Nu are nicio legatura una cu alta. prin urmare, fostul angajator are obligatia de a va achita salariile compensatorii indiferent daca va angajati sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema!ajutor! daniela20 daniela20 In cazul in care am dat preavizul de somaj si am desfintat postul si s-a terminat preavizul dar totusi am nevoie de acel post cum procedez?Daca o sa chem ... (vezi toată discuția)
Acordare salarii compensatorii narcisap narcisap Aş vrea să supun atenţiei dvs. o speţă în speranţa că mă veţi putea ajuta. O persoană a fost disponibilizată colectiv şi potrivit Contractului ... (vezi toată discuția)
Acordare salarii compensatorii - urgent medium medium Buna ziua, Pe data de 17.02.2014 am primit o notificare ca postul pe care il ocupam in cadrul unei societati private a fost desfintat si sunt in preaviz de ... (vezi toată discuția)