avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Judecatorul poate hotari in numele meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Judecatorul poate hotari in numele meu?

Un urma unui divort cu minor judecatorul a decis custodia comuna a minorei cu domiciliul la mama , minora se afla in spania si are virsta de 13 ani , mama inca mai are domiciliul in romania , in spania are doar o rezidenta dar fara drept de lucru . Minora are pasaportul expirat de un an jumate mama insista sa-i dau o procura speciala pentru ai face pasaport minorei IAR EU REFUZ ACEST LUCRU deoarece aceasta a dus in eroare autoritatile spaniole . Eu sunt de acord sa merg in romania sai dau semnatura pentru obtinere pasaportului . Aceasta ma dat in judecata unde cvere ca judecatorul sa dea imputernicire mamei pentru ai face pasaportul .
Intrebarea mea este daca judecatorul poate decide in numele meu acest lucru ?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: daniel2003 , utilizator 13:36, 26 Noiembrie 2013
Bineinteles ca de aia e judecator sa hotarasca asupra unei cereri. Daca parintii nu ajung la intelegere intr-o privinta, atunci judecatorul va hotari dupa cum crede ca i-ar fi bine copilului .. sa faca copilul pasaport sau nu.
Nu ati zis, dvs sunteti tot in Spania ?
Copilul e in Spania ziceti.. si de ce sa nu isi faca pasaport ?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
nu, eu sunt in romania , eu sunt de acord sa-si faca pasaport minora dar sa vina in romania sa-l faca. eu la fosta sotie nu-i dau procura s-al faca in spania la ambasada.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Pe cheltuiala cui sa vina in Romania sa isi faca pasaport ? Care e diferenta daca il face in tara sau prin ambasada ?
:offtopic: va rog, nu scrieti pe forum cu majuscule, multumesc
Eu suport jumate din cheltuiala iar jumate mama , iar cu aceasta ocazie pot sami vad si eu copilul dupa trei ani .
de ce nu cereti program de vizita ? tot va judecati..

Alte discuții în legătură

Transcrierea certificatului de nastere in romania meme1234 meme1234 as dori sa stiu cum se poate transcrie certificatul de nastere in romania. copilul are mai putin de un an. tatal spaniol, mama romanca, certificat eliberat de ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)