avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare de pensie alimentara si neplata acesteia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare de pensie alimentara si neplata acesteia

va rog ajutati-ma,as dori sa dau pentru marire de pensie alimentara pe fostul sot am incercat calea ameabila ,adica sa vb cu el dar nu se poate discuta ameabil asa ca intentionez sa introduc actiune pentru marirea de pensie.in anul 2006 s-a stabilit o pensie de 82.50 lei iar de atunci pana in 2013 mi-a dat cand si cand banii o data avea o data nu si tot asa......deci nu este nici la zi cu pensia alimentara.Nu este angajat cu carte de munca si ca munceste la negru si nu-si permite sa plateasca pensia pentru ca mai are un copil cu actuala sotie.VA ROG AJUTATI-MA ce trebuie sa fac ce acte trebuie sa am sa deschid aceasta actiune si cam ce castig de cauza am sau daca voi obtine marire de pensie sau nu.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:43, 3 Decembrie 2013
Si daca totusi nu plateste cat va stabili instanta ce se intampla ? Se trece cu vederea ? Unde se poate adresa mama care cere pentru copilul ei dreptul normal la intretinere ? Este foarte clarpentru toata lumea ca cei care se eschiveaza de la plata recurg la smecheria aceasta cum ca nu au venit , dar ei bine mersi o duc foarte bine lucrand si castigand uneori foarte bine. ( in cardasie cu sistemul acesta in care toti angajatorii au deprins miscarea cu angajatul platit cu salariul minim pe economie)
asta ma intrebam si eu.......si sincer as dori sa stiu daca atunci cand le ceri marire de pensie alimentara sau neplata acesteia de ce oare acesti rau platnici cer reincredintarea copiilor????
Poate pt ca vor sa demostreze ca ei se descurca cu banii aia sau chiar fara bani deloc :D
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere marire pensie alimentara szocsklara11 szocsklara11 Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa obtin o marire de pensie alimentara deoarece eu nu am fost prezenta la judecatorie la divort unde au ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- model cerere majorare mariana1985 mariana1985 buna ziua,vreau sa dau in judecata tatal copilului meu pt majorarea pensiei alimentare ca urmare a maririi salariului minim pe economie ,nu vreau sa mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere costycosty costycosty Sunt bugetar. Am pensia alimentara stabilita de plata la 330 lei la un salariu de 1360 lei. Odata cu taierea de 25% salariul a scazut dar pensia nu. Cum ... (vezi toată discuția)