avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Memoriu catre parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Memoriu catre parchet

buna ziua,am permisu suspendat ,din cauza ca am condus un autovehicul cu numere straine fara RCA,s-au finalizat toate cercetarile si acum dosarul este la parchet pentru,a primi decizia finala sau rezolutia cum spune domnul procuror,sunt deja 2 saptamani dacand este la parchet dosarul,domnul procuror a spus sa depun un memoriu pentru a primi un raspuns cat mai repede,am depus memoriumul pentru solutionare urgenta de doua saptamanii pana acum nu am primit nici un raspuns.
Pot face ceva pentru a urgenta primirea raspunsului final?

Multumesc
Nu aveti ce demersuri sa mai intreprindeti, doar sa asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar cu propunere nup tao tao Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane. M-am inteles cu persoana respectiva, a dat declaratie ... (vezi toată discuția)