avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna Ziua,
am infiintat o firma, am angajat personal cu contract de munca din data de 01.11.2013, dar deoarece nu am obtinut inca autorizatia de functionare, nu am inceput activitatea (poate vom incepe la 01.12.2013)
Intrebarea este ce fac cu contractele de munca ale salariatilor, acestea fiind deja inregistrate in REVISAL cu data de 01.11.2013?
Exista o forma legala de suspendare a contractelor de munca pe perioada lunii noiembrie?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 27 Noiembrie 2013
Se poate incheia un act aditional la c.i.m., in termen de 20 de zile lucratoare de la data intervenirii modificarii.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Am incheiat un contract de servicii cu o unitate de invatamant. Acestia in luna august sunt in vacanta si deci noi nu vom mai presta serviciile. ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - somaj tehnic laszloecaterina laszloecaterina Conf.codului muncii salariatii pot intra in somaj tehnic 75% din fondul de salariu.As dori sa stiu daca trebuie sa am acordul salariatului scris sau numai le ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim -vreme nefavorabila PTC PTC Societate de constructii , suspenda activitatea salariatiilor pe motiv de vreme nefavorabila pentru ducerea la indeplinire a lucrariilor, care este articolul ... (vezi toată discuția)