avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DEMOLARE CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DEMOLARE CONSTRUCTIE

In cadreu procesului de indiviziune am demonstart cu martori , cu interogatoriul piritilor , cu documente de la primarie - consatatre schimbare relevee , cu expertiza tehnica , faptul ca piritii au construit ilegel , fara autorizatie de la primarie sau din partea coproprietarilor . Am demonstrat ca extinderea ilegala impiedica folosirea cladirii ca inainte de a se face xtinderea ilegala . In cadrul acesui proces pot cere demolarea extinderii ?
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 12:41, 30 Noiembrie 2013
nu
#-o
Alt proces, eventual o sesizare la ISC. Trebuia cerut in actiune.
am constatare de modificare a releveelor de la primarie si am pus la dosar " din prima " se stie la instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire in urma partajului judiciar prietenulomului prietenulomului Piritii au extins cladirea fara acordul copropr. sau autorizatie constructie . Am demonstrat cu martori , inscrisuri . Am demonstrat cu martori faptul ca nu am ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica si propunere de lotizare rechi1958 rechi1958 Expertu a terminat \\" expertiza \\" si afacut propunerea de lotizare . In cazul in care nu sunt de acord cu aceasta propunere ( variantele acestuaia ) pot ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune lampadin2 lampadin2 Sunt coproprietar al unui imobil si un teren. Suntem 4 frati mostenitori cu cote egale din casa si teren Un frate a ramas si locuieste acolo , noi ceilalti ... (vezi toată discuția)