avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada proba - contract prelungit pe nedeterminat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada proba - contract prelungit pe nedeterminat

am un contract pe 6 luni
aceste 6 luni au expirat si contractul a fost prelungit pe o perioada nedeterminata

mai exista o a doua perioada de proba?

Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:18, 26 Noiembrie 2013
Nu. Daca aveti contractul prelungit pe perioada nederminata, inseamna ca ati trecut ,,proba,, :)
Conf art 32 CM pe durata executării unui contract individual de muncă nu poate fi stabilită decât o singură perioadă de probă. Prin excepţie, salariatul poate fi supus la o nouă perioadă de probă în situaţia în care acesta debutează la acelaşi angajator într-o nouă funcţie sau profesie ori urmează să presteze activitatea într-un loc de muncă cu condiţii grele, vătămătoare sau periculoase.

Deci situatia dvs nu se incadreaza in aceasta prevedere legala si nu necesita o noua perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba adrianseres adrianseres Buna ziua, Dorescsa stiu care este perioada de proba dupa noul cod al muncii, si daca perioada de proba se poate prelungi cu inca o \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata fdiana fdiana Buna ziua! Lucrez la o companie unde incheiem toate contractele de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu prelungire tot de 6 luni. Am in prezent cativa ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba in cazul trecerii la contract pe perioada nedeterminata cristinaj cristinaj Daca am un contract pe perioada determinata de 1 luna si doresc prelungirea acestuia pe perioada nedeterminata, care este perioada maxima de proba pe care o ... (vezi toată discuția)