avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobiliara grevat de uzufruct viager
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobiliara grevat de uzufruct viager

buna ziua,

doresc sa cumpar la o licitatie o casa grevata de uzufruct viager in favoarea unei terte persoane...odata ajunsa in posesia mea se radiaza toate datoriile....dar cum ramane cu uzufructul....dispare??? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:13, 27 Noiembrie 2013
Se va vinde si uzufructul , odata cu nuda proprietate, daca este inscris ulterior ipotecii si daca e licitatie in executare silita. daca nu se obtin banii pe uzufruct, este scazut si se vinde fara el. Daca este inscris anterior ipotecii sau imobilul nu este ipotecat in favoarea creditorului urmaritor, atunci o sa cumparati doar nuda proprietate si o sa asteptati decesul uzufructuarului ca sa puteti folosi casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v-c pe nume copil major MoP MoP Buna ziua. Dorim sa achizitionam o casa direct pe numele copilului major. Putem face acest lucru stipuland in contract uzufruct\\/ habitat viager (nu ... (vezi toată discuția)
Dobandirea unui imobil prin licitatie - executare silita - grevat de uzufruct viager pentru doi dintre cei trei debotori ileanadam ileanadam doresc sa particip la o licitatie privind executarea silita a unui imobil (casa) grevat de: - ipoteca in favoarea creditoarei (Reiffeisen) si - de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie dupa executarea silita marik0 marik0 Buna ziua, Am o intrebari referitoare la executarea silita. Daca s-au executat silit mai multe imobile ale lui x (in urma castigarii unor procese de catre ... (vezi toată discuția)