avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata

buna ziua. am o problema si va rog frumos sa ma lamuriti. Sotul meu a intrat in comisia de liberare conditionata pe data de 23 august 2013 si a primit amanare 3 luni, apoi a facut recurs si s-a judecat la tribunalul constanta la data de 27 sept 2013, si a fost respins. cand ar trebui sa intre in comisie, 3 luni de la prima comisie sau 3 luni dupa ce s-a judecat recursul???

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adelam31 adelam31 buna seara. Sotul meu a intrat in comisia de liberare conditionata pe data de 27 aug 2013, si a primit o amanare de trei luni, la care a facut recurs si s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - sanse de liberare conditionata adelam31 adelam31 Sotul meu are o pedeapsa de 4 ani si 6 luni, din care a execurat 3 ani la zi.. Ar trebui sa intre in comisie de liberare conditionata curand.. Ce sanse de ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Madalina2526 Madalina2526 buna as dori sa stiu si eu ce este de facut in acest caz......sotul meu este arestat are o pedeapsa de 5 ani din care a facut 3ani si 7 luni pana in momentull ... (vezi toată discuția)