avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent maternal

Locuiesc in jud.Giurgiu insa am buletinul in Ilfov.
Vreau sa ma angajez ca asistent maternal dar din cauza buletinului mi s-a spus ca nu pot decat din raza judetului in care am buletinul.Nu inteleg aceasta lege!din moment ce declar adresa unde va locui copilasul,si unde va avea mai mult decat ii este necesar,de ce se pun aceste conditii absurde?(specific ca va locui intr-o casa de 250 m patrati si o curte de 2000 m patrati)Oare intr-un centru va avea mai multa dragoste parinteasca si conditii...?

Va rog sa imi raspundeti si mie.Este adevarat in ceea ce priveste buletinul?nu pot face cursurile de specializare pentru asistent maternal in Bucuresti daca am adresa din buletin pe Ilfov si eu locuiesc in Giurgiu?

Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 14 Decembrie 2013
Nu exista niciun text de lege care sa impuna conditia domiciliul in localitatea unde aveti locul de munca.

De asemenea, puteti face cursurile de specializare pentru asistent maternal in Bucuresti, chiar daca aveti adresa din buletin pe Ilfov si locuiti in Giurgiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin asistent maternal??? mihasava mihasava Buna seara...Locuiesc in bucuresti,in sectorul 5...As vrea sa devin asistent maternal,insa nu prea stiu unde trebuie sa merg...Ma poate indruma ... (vezi toată discuția)
Anl pentru ilfov alinaelena89 alinaelena89 bune seara. am si eu o intrebare si va rog mult daca stiti sa imi raspundeti. sunt casatorita de doi ani de zile, casatoria la starea civila avand loc in ... (vezi toată discuția)
Buletin la 14 ani oltenashu oltenashu Buna ziua ,am o mare nelamurire:vreau sai fac baiatului meu primul buletin la 14 ani,dar noi locuim in jud.Giurgiu si vreau sai fac buletin de Bucuresti cu ... (vezi toată discuția)