avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajari persoane fizice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajari persoane fizice

Buna ziua!In calitate de persoana fizica vreau sa angajez cu contract civil de munca persoana fizica pentru prestari servicii(curatenie gospodarie)am voie cu 2 ore/zi.Ce contrtibutii platesc eu dar si el ca angajat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 27 Noiembrie 2013
Ca persoana fizica puteti angaja personal dar numai cu contracte individuale de munca.
eu platesc la salariu lui pensie si sanatate,iar el isi plateste la fel?
Se platesc toate contributiile si de catre angajator si de catre salariat - angajatorul face retinerile si le plateste.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește? Kcrys Kcrys Buna seara! As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește într-un contract de prestări servicii cu salariul mai mare decât salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim - administrator as. prop rufy rufy Buna seara, Conform noului Cod al Muncii poti sa fi angajat ca administrator doar cu Contract Individual de Munca iar Codul Civil iti permite cu conventie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial diaconesse diaconesse buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui CIM cu timp partial este obligatoriu sa mi se opreasca din nou toate cotizatiile catre stat( mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)