avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

buna ziua! mai am o restanta de 9 zile CO, programata in decembrie, in aceasta perioada are loc inventarul, fiind si gestionara nu pot lipsii, ce se intampla cu cele 9 zile de CO? le pierd? am inteles ca nu le mai pot lua in 2014
Cel mai recent răspuns: hudulineugenia , utilizator 12:30, 27 Noiembrie 2013
Se reprogrameaza. Pentru ce an sunt acele zile de CO?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
trandafir2, moderator
cele 9 zile CO ramase sunt pe anul2013
Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul, potivit art.146 alin.3 C.mun.
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ionutpe ionutpe Buna ziua , nu am efectuat tot CO pe 2014 se mai poate lua in 2015 CO ramas din 2014. Angajatoru mi-a spus ca nu mai poate sa imi dea si ca am pierdut zilele ... (vezi toată discuția)
Planificare concediu de odihna AlexandraLevi AlexandraLevi Buna ziua, In ceea ce priveste planificarea concediului de odihna, in cazul in care salariatul mai are cateva zile restante aferente anului 2011, cum ar ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de maternitate idhiticas idhiticas Buna ziua, Sotia mea este in concediu crestere copil din martie 2013. Copilul este nascut in 14 ianuarie 2013. Din 15 decembrie trebuie sa inceapa lucrul ... (vezi toată discuția)