avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru pentru hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru pentru hotarare definitiva

Buna ziua,

Pentru a obtine hotararea definitiva de la tribunal (aici a fost judecata cauza intr-un dosar de exequator), ce formalitati trebuie indeplinite?

Care este valoarea taxei de timbru care trebuie achitata si valoarea timbrului judiciar care trebuie depus?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: depeta , utilizator 15:32, 28 Noiembrie 2013
Pentru a obtine o copie legalizata a hotararii va trebui sa achitati taxa de timbru de 5 lei, si sa depuneti o cerere in acest sens la registratura instantei.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie dupa o sentinta MIV MIV trebuie sa obtin o copie legaizata dupa o sentinta civila legalizata cu mentiunea definitive si irevocabila. va rog sa-mi spuneti care este taxa si unde ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)