Va rog sa ma sfatuiti ce este nevoie sa fac in urmatoarea situatie :
In sentinta de divort a fost obligat fostul la plata pensiei de intretinere pt minorul care mi-a fost incredintat mie spre crestere.In dispozitivul hotararii de divort s-a mentionat ca se va face proprire din oficiu.In acel moment am dat o adresa la care sa-mi fie trimisa pensia de intretinere, iar de un an, locuiesc la o alta adresa .Firma angajatoare a fostului sot (la care el este asociat unic), face poprirea pe salar, pt pensie.De cand m-am mutat la actuala adresa am luat legatura cu fostul sot si i-am cerut sa-mi trimita banii la aceasta adresa sau sa-i depuna intr-un cont deschis pe numele copilului, dar el mi-a zis ca trebuie sa-i trimit o infiintare de poprire data de judecatorie in care sa fie specificata adresa
la care sa-mi trimita banii sau nr de cont.
Trebuie sa merg sa depun cerere la judecatorie pt o noua infiintare a popriri pt ca s-a schimbat adresa de primire ? cat dureaza o astfel de infiintare a popririi?
Nu ajunge o simpla adresa pe care sa o trimit firmei tert popritor, prin care sa-i aduc la cunostinta sa trimita banii la actuala adresa sau in conrul bancar ?
as avea nevoie urgent de un raspuns, va multumesc foarte mult anticipat.