avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie de intretinere - schimbare adresa de primire a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie de intretinere - schimbare adresa de primire a pensiei

Va rog sa ma sfatuiti ce este nevoie sa fac in urmatoarea situatie :
In sentinta de divort a fost obligat fostul la plata pensiei de intretinere pt minorul care mi-a fost incredintat mie spre crestere.In dispozitivul hotararii de divort s-a mentionat ca se va face proprire din oficiu.In acel moment am dat o adresa la care sa-mi fie trimisa pensia de intretinere, iar de un an, locuiesc la o alta adresa .Firma angajatoare a fostului sot (la care el este asociat unic), face poprirea pe salar, pt pensie.De cand m-am mutat la actuala adresa am luat legatura cu fostul sot si i-am cerut sa-mi trimita banii la aceasta adresa sau sa-i depuna intr-un cont deschis pe numele copilului, dar el mi-a zis ca trebuie sa-i trimit o infiintare de poprire data de judecatorie in care sa fie specificata adresa
la care sa-mi trimita banii sau nr de cont.
Trebuie sa merg sa depun cerere la judecatorie pt o noua infiintare a popriri pt ca s-a schimbat adresa de primire ? cat dureaza o astfel de infiintare a popririi?
Nu ajunge o simpla adresa pe care sa o trimit firmei tert popritor, prin care sa-i aduc la cunostinta sa trimita banii la actuala adresa sau in conrul bancar ?

as avea nevoie urgent de un raspuns, va multumesc foarte mult anticipat.

Cel mai recent răspuns: mvio79 , utilizator 15:09, 27 Noiembrie 2013
Eu consider ca o adresa la angajator ar fi suficienta.
Buna ziua,

nu este nevoie de o noua poprire. Este suficient sa ii trimiteti o adresa oficiala in care sa ii indicati unde locuiti.

Costi Boncu
Buna ziua,
o adresa scrisa de mine este suficienta sau sa o fac la notar ?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
mvio79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuiesc trimise angajatorului pentru pensie de intretinere? Dobrin Brasov Dobrin Brasov Buna ziua! As vrea sa stiu ce acte trebuie sa trimit la firma sotului pt. plata pensiei de intretinere minor? si cine ar trebui sa trimita aceste acte : eu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pensie alimentara aurasbac aurasbac In urma divortului din 2010 s-a stabilit o pensie alimentara pentru intretinere minor de 200 ron pe care nu am primit-o pana acum. mi-aduc aminte ca inaintea ... (vezi toată discuția)