In anul 1956 parintii mei au cumparat un imobil de la patru oameni.Dupa decesul parintilor am aranjat succesiunea,dupa ce am aflat ca au platit impozit pe un intravilan necunoscut de mine.La oficiul de cadastru am aflat ca imobilul de fapt este mai mare.Dupa decesul proprietarei pe numele mostenitorilor oficial a fost trecut numai jumatate din teren.Ei au facut un contract de vinzare cumparare provizorie pe tot terenul,dar in contractul facut la notar apare jumatate.Din pacate nu cunosc pe nimeni din vinzatori,poate nici nu mai traiesc.Cum se poate clarifica situatia?Multumesc.
Ce fel de imobil ? Teren si constructie ? Fiti putin mai explicita. Dupa decesul carui proprietar s-a facut succesiune in afara de cea facuta pentru parintii dvs ? Dupa a celor care au vandut parintilor dvs ? Cine a facut contract de vanzare pe tot terenul ? Parintii dvs si fostii proprietari ? Contractul provizoriu din care rezulta intregul s-a facut pe un inscris sub semnatura privata (chitanta de mana) ? Ce suprafata avea terenul intreg si cat au cumparat parintii dvs. Cei 4 erau toti proprietarii uni singur lot, cel cumparat de parintii dvs, sau fiecare detinea cate o parcela ?
Situatia se poate clarifica dar exista prea multe intrebari la care se asteapta raspunsuri ca sa puteti avea un raspuns pertinent care sa va ajute.
Puteti solicita un istoric de rol fiscal de la primaria respectiva cu eliberare de acte de proprietate inatnte de a fi trecuti ca proprietari parintii dvs. Fiecare proprietar avea o adresa in actul respectiv. Trebuie luata problema din aproape in aproape.
Parintii mei au cumparat o casa cu curte si gradina cu teren de 5o7 stinjeni la care mai apartinea o gradina de 641 stinjeni.Toata suprafata a fost a unei femei.Nu stiu de ce dar succesiunea a fost facuta numai la cele 507 stinjeni,ce a fost vandut parintilor mei.Diferenta de 641 stinjeni au ramas pe numele femeii decedate.