avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre stimulent de insertie

Buna ziua! As vrea sa stiu daca este vreo problema in cazul in care ma intorc mai devreme cu o luna, la lucru, din concediu de crestere a copilului, dar schimbandu-mi locul de munca (la noul loc de munca mi se face un nou contract cu perioada initiala determinata de o luna, urmand ca apoi sa mi se faca un contract nedeterminat). Pot beneficia de stimulent de insertie in acest caz(cu contract initial pe perioada determinata)? Care ar fi pasii ce tb sa-i parcurg? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:08, 28 Noiembrie 2013
Veti putea beneficia de stimulentul de insertie daca aveti venituri din salarii indiferent de locul de munca sau de felul contractului individual de munca sau al nivelului salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa concediul de crestere copil ionutsav ionutsav Am nascut anul trecut pe 16.04.2015 si am optat pt CCC pana la 2 ani. Vreau sa ma intorc la munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de insertie. Normal ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 pentru cic 3 ani probleme medicale robermar robermar Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 3 ani pt probleme medicale. Copilul implineste 2 ani in 6 ... (vezi toată discuția)
Doresc sa revin la munca din concediu creștere copil Andreea Camelia Andreea Camelia Doresc sa revin la locul de munca mai devreme de 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de inserție. Lucrând în vânzări automat cineva m a înlocuit. ... (vezi toată discuția)