avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sistarea agentului termic in cadrul asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sistarea agentului termic in cadrul asociatiei de proprietari

Buna seara , daca o asociatie de proprietari are restante mari la radet ( 48.000ron) si in prezent agentul termic este oprit , ce demersuri poate face pentru a putea beneficia din nou de caldura ? Mentionez ca s_a ajuns in situatia aceasta deoarece administratorul a facut o gaura in banii asociatiei de 50_70000ron. In prezent locatarii nu au nici caldura si nici apa calda ! Urmeaza o expertiza contabila , dar pana atunci lumea si mai ales copiii ingheata de frig in casa ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ancatimbus , utilizator 10:12, 29 Noiembrie 2013
Pana cand veti recupera prejudiciul nu aveti alta sansa decat de a esalona la RADET aceasta datorie si sa strangeti bani suplimentari fata de cotele curente din care sa platiti aceste esalonari.
Altfel nu aveti nicio sansa.
Stiu ca oamenii nu vor sa dea alti bani pentru ca un nemernic i-a furat, dar sansa dv., a tuturor, este sa faceti un efort in plus.
Cand veti recupera acei bani furati, daca ii veti recupera, atunci inapoiati locatarilor acest surplus in masura in care faceti aceasta recuperare.

Iar daca nu se doreste aceasta abordare, fiecare se descurca cum poate, adica cu aparate electrice, cu gaze etc.
:(( Multumesc pentru raspuns !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii radet maria_simona maria_simona Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Asociatia noastra de proprietari a fost nevoita sa semneze o esalonare cu Radetul din cauza fostului administrator ... (vezi toată discuția)
Datorii radet maria_gorgan maria_gorgan Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Locuiesc intr-un bloc cu mari probleme,dar cea mai grava dintre ele este o datorie veche la Radet,datorie ce o ... (vezi toată discuția)
Administratie asociatie proprietari CGL CGL Buna ziua. In septembrie 2015 am cumparat un apartament. Conform legii, fostul proprietar a adus dovada eliberata de asociatia de proprietari ca este la zi cu ... (vezi toată discuția)