avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

Buna seara,

In cazul in care decizia Curtii de Apel este:'' reintegrarea in FUNCTIA avuta anterior concedierii.'' - doar atat scrie! Functia pe care o avea era: DIRECTOR ZONAL VANZARI iar postul/ zona de desfasurare a activiatii: ZONA DE NORD-EST. Sunt obligata sa-l reintegrez EXACT pe zona de nord-est??? sau trebuie sa tin seama doar de functia pe care a avut-o??? EU VREAU SA-L ADUC LA SEDIUL FIRMEI!! nu stiu cum sa fac si nu gasesc nicaieri niciun raspuns clar!! Va rog mult sa ma ajutati.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
lorenna87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 29 Noiembrie 2013
Reintegrarea se face în postul deţinut anterior concedierii.

Ceea ce spuneti dvs este locul muncii . Modificarea locului muncii se face prin incheierea unui act aditional , conform art.41 alin.1 coroborat cu art.41 alin.3 lit.b C.mun.

Conform art.48 C.mun., angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare imagine, amenințat desfacere cm, calomnie. Faraonul71 Faraonul71 Lucrez într-o fabrică și șeful mă acuză pe nedrept despre o faptă care conform instrucțiunilor de lucru nu sunt vinovat fară a face o ancheta interna ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei teodorica teodorica Daca ocupi o functie de conducere prin concurs in ce conditii se poate transforma in functie de executie? Daca postul este la societate privata sau in cazul in ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala mimafi mimafi buna ziua! in situatia in care un angajat este declarat ,,necorespunzator'' la examinarea anuala profesionala, iar angajatorul propune trecerea intr-o functie ... (vezi toată discuția)