avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu prima luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu prima luna

Daca m-am angajat in ziua de 5 a lunii (aparuta pe contract) iar ziua de salariu a firmei este 10 salariul dupa o luna si 5 zile cum s-ar zice include si pe cele 5?

De ex. m-am angajat pe 5 septembrie, pe 10 octombrie ar fi primul salariu si ar trebui sa includa si cele 5 zile (5-10 septembrie) pe langa luna 10 sept. - 10 oct? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 30 Noiembrie 2013
1. Pe 10 octombie veti primi salariul cuvenit pentru perioada 5-30 septembrie.

2. Pe 10 noiembrie veti primi salariu pe perioada 1-31 octombrie, si asa mai departe.
@ ganton

In lun octombrie trebuia sa primiti salariul aferent perioadei lucrate in septembrie..
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - inregistrare lunara modificare cuantum salariu si sporuri ela-ela ela-ela Buna ziua, In raspunsul dat de inspectia muncii se face referire la completarea in registru a oricarei modificari intervenite (lunar sau ocazional) [b]asupra ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns! cretulina cretulina m-am angajat pe data de 10 sept 2012 si urmeaza sa nasc pe 4 sept 2013, iar contractul de munca e pana in 31 august 2013. Pot primi indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal diminuare salariu de baza in urma deciziei de sanctionare disciplinara anymaryh anymaryh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are decizie de sanctionare cu data de 31.08.2017 pentru diminuarea salariului cu 10% ... (vezi toată discuția)