avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal diminuare salariu de baza in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal diminuare salariu de baza in urma deciziei de sanctionare disciplinara

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are decizie de sanctionare cu data de 31.08.2017 pentru diminuarea salariului cu 10% pentru 1 luna (luna septembrie). Aceasta modificare a salariului trebuie transmisa in revisal, care este termenul de transmitere - in 20 zile lucratoare sau anterior lunii pentru care are loc diminuarea? trebuia sa fac transmiretea la sf lunii august pentru septembrie?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
anymaryh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 5 Octombrie 2017
Trebuia efectuata la data de 31.08.2017 , transmiterea REVISAL-ului.
In acest caz trebuie sa fac transmiterea acum pentru 4 oct cu diminuarea salariului si sa ii retin in noiembrie pentru luna octombrie?
Oricand ati face transmiterea , aceasta este intarziata,
si daca refac decizia de sanctionare cu data din septembrie (cu semnatura salariatului) si fac transmiterea in revisal astazi si cu producerea efectelor din 05.10.2017, ar fi corect?
Da, este corecta situatia mentionata de dvs..

Alte discuții în legătură

Sancțiuni disciplinare lismanumagda1 lismanumagda1 In cazul in care comisia de disciplină s-a întrunit ,la mai mult de 30 de zile de la luarea la cunostintă a sesizării de catre angajator, sancțiunea poate ... (vezi toată discuția)
Doua cercetari disciplinare Ing3ras Ing3ras Buna seara/ziua, Am fost cercetat disciplinar, pe perioada cercetarii am fost suspendat din functie, iar in ziua cand am fost la convocare mi s a mai adus la ... (vezi toată discuția)
Mai multe sanctiuni disciplinare/cercetari diferite andreya1202 andreya1202 buna seara, am rugamintea de a ma sprijini si ajuta in urmatoarele dileme referitoare la sanctiunile disciplinare. 1. Se pot face 2 decizii de ... (vezi toată discuția)