avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal diminuare salariu de baza in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal diminuare salariu de baza in urma deciziei de sanctionare disciplinara

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are decizie de sanctionare cu data de 31.08.2017 pentru diminuarea salariului cu 10% pentru 1 luna (luna septembrie). Aceasta modificare a salariului trebuie transmisa in revisal, care este termenul de transmitere - in 20 zile lucratoare sau anterior lunii pentru care are loc diminuarea? trebuia sa fac transmiretea la sf lunii august pentru septembrie?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
anymaryh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 5 Octombrie 2017
Daca sanctiunea se aplica din luna octombrie , atunci reducerea salariului trebuia operata in REVISAL cel tarziu la 30.09.2017.
Ca o soluție ar fi sa modific deciziile de sancționare , cu semnătura salariatilor, și să trec luna noiembrie în loc de octombrie , ca să pot face transmiterea in revisal la Sf lui oct pentru noiembrie
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
anymaryh, utilizator
Este o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancțiuni disciplinare lismanumagda1 lismanumagda1 In cazul in care comisia de disciplină s-a întrunit ,la mai mult de 30 de zile de la luarea la cunostintă a sesizării de catre angajator, sancțiunea poate ... (vezi toată discuția)
Doua cercetari disciplinare Ing3ras Ing3ras Buna seara/ziua, Am fost cercetat disciplinar, pe perioada cercetarii am fost suspendat din functie, iar in ziua cand am fost la convocare mi s a mai adus la ... (vezi toată discuția)
Mai multe sanctiuni disciplinare/cercetari diferite andreya1202 andreya1202 buna seara, am rugamintea de a ma sprijini si ajuta in urmatoarele dileme referitoare la sanctiunile disciplinare. 1. Se pot face 2 decizii de ... (vezi toată discuția)