alin@ a scris:
Multumesc frumos pt toate raspunsurile dumneavoastra,cel putin acum sunt sigura ca la 18 ani voi scapa de el si voi putea in sfarsit sa imi cladesc si eu un viitor.Pt domnul avocat lascoschi, am plecat de acasa la matusa mea (sora mamei mele care stie cat de mult a suferit mama si sarea la bataie la ea chiar si in ultimele ei luni de viata),ea m-a indrumat atunci la protectia copilului crezand ca nu mai suntem pe vremea stapanilor si a sclavilor,dar cand asistentii sociali l-au chemat pe tata sa vb cu ei ,acesta a mintit cu nerusinare ca si cum el ar fi victima.Daca totul ar fi perfect si frumos oare dc as pleca de acasa aiurea??? ma scuzati domnilor dar stiti cum e sa iti vezi mama agresata chiar si atunci cand e pe patul de moarte?stiti cum e cand propriul tata nu va da nici sa mancati?(el a ajuns la 100kg,chiar se lauda cu asdta), stiti cum e sa vin de la scoala si sa ma ocup de toate prin casa,sa ma culc la 1 noaptea si apoi a doua zi la 6:30 sa o iau de la capat?si dupa toate acestea el considera ca nu am facut suficiente lucruri???ce ar trebui sa fac domnilor sa astept sa ma termine ,sa ma duca langa mama???Am incercat sa scap de el dar cei de la protectia copilului mi-au spulberat toate visele,in america am vazut ca si un caine are drepturi,ma gandeam ca poate am si eu ,dar se pare ca dupa justitia romana esti om doar la 18 ani ,pana atunci nici animal nu pot fi catalogata!!!Va sunt foarte recunoscatoare pt promptitudinea cu care miati raspuns si pt raza de lumina si speranta!!
Drepturi aveti dar legea nu este aplicata in Romania in astfel de probleme.
De abia s-a dat de curand o lege cu privire la drepturile animalelor.Nu stiu cum se aplica insa.
Daca plecati de acasa nu aveti probleme.Plecati si gata.
Doar sa il anuntati ca sa nu va dea disparuta la politie.
avocat Claudiu Lascoschi