Eu incercam sa imi dau seama daca, strict legal, ati avea sanse de reusita intr-o tara civilizata, deci si la noi.
Ca justitia se misca mai greu, foarte greu, e corect, dar principiile sunt aceleasi, legile, drepturile sunt extrem de asemanantoare.
Nu stau acum sa dezvolt pentru ca nu am timp.
Eu am vrut sa va ajut, daca nu aveti timp pentru asta, regret.
Cu prietenii martori trebuie vorbit, caci nici eu nu merg la prieteni in vizita sa le spun cata nedreptate au ei... trebuie vazut daca sunt convinsi de asta ori sunt convinsi din politete.
Cu restul problemelor nu revin, cele cu scurgerea, caci nu mi-a fost clar.
Nu este vorba numai despre plansul copiilor, hai sa zic ca nu ar fi asa de rau, dar impreuna cu bubuiturile si trantelile lor, este ingrozitor.
Probabil acolo la dvs. e normal sa locuiesti printre urlete.
Deci care parte e asa de rea? Trebuie o continuitate daca e sa mergeti intr-o instanta.
Cu trezitul ca se misca patul, tot nu am inteles; nu va trebuie indoieli cu privire la mine, va trebuie dovezi intr-o instanta.
Poate nu am fost indeajuns de clara: incerc sa vad cum ar rezista argumentele dv. intr-o instanta, sa va invat cum sa le dati valoare de probe, caci o afirmatie unilaterala nu duce la hotarari juridice asa cum vrea partea. Trebuie probe si eu incerc sa vad daca puteti convinge o instanta cu ce aveti. Daca doriti sa va ajut...
Ca sa imi fac o astfel de idee despre un eventual probatoriu, imi trebuie detalii.
Medicul si avocatul care ne spun numai de bine... ascund ceva. :D
Faptul ca doar copiii urla pare o utilizare normala a apartamentului; ca apartamentele vechi au vicii de fonoizolare se stie, dar asta nu inseamna ca raspunde cel care produce zgomotele in folosirea imobilului conform destinatiei sale normale.
Copiii mici urla si daca se trezesc brusc cu nasul infundat, ce sa faca oamenii? Copiii au vise si anxietati in copilaria mica, 1-3 ani, prelungite in caz de momente traumatice pana pe la 4 ani, 4 ani si jumatate; asta inseamna cosmaruri, sentimentul de abandon, de singuratate care te fac destul de neagreabil la trezireile nocturne. Nu a gresit nimeni in asta, e evolutia normala a unui copil.
Exista etapa atacarii parintelui, a aruncarii obiectelor (sunt 2 astfel de momente in copilaria mica si medie)... toate astea sunt normale.
De aceea incerc sa inteleg in ce masura acele zgomote se aud atat de tare din cauza unei deficiente a imobilului sau din cauza faptului ca vecinii chiar se comporta anormal. Aceasta anormalitate trebuie dovedita ca sa obtineti ceva de la ei.
Daca nu puteti dovedi un numar de decibeli ziua, unul noaptea, constanta lor si altele, atunci izolarea e singura varianta. Daca puteti face aceste dovezi, inarmati-va cu rabdare, caci nu va fi usor sa va bateti in instanta cu o mama a doi copii mici.
Daca in instanta faceti vreo afirmatie ca cele din mesajul anterior catre mine, deranjat de faptul ca unii incearca sa evalueze legal actiunea cu care dv. le ocupati timpul, aveti mari sanse sa pierdeti.
In concluzie: ori mergeti la un avocat ori va izolati imobilul.
Sugestiile de mai sus sunt la limita legalitatii si mai au si dezavantajul ca sunetul nu circula asa cum vrem noi intr-un imobil... asa incat s-ar putea ca muzica dv. sa se auda 2 niveluri mai jos. Si da, am avut expertiza care a dovedit asta.