avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini galagiosi - urlete copii si bubuituri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini galagiosi - urlete copii si bubuituri

Va descriu si eu aici prin ce trec in ultimele saptamani. Eu m-am nascut si am crescut la bloc, insa asa ceva nu am auzit in viata mea.

Deasupra mea s-au mutat doua persoane, sot si sotie, cu 2 copii mici. Cam jumatate din timp, daca nu mai mult, uneori si seara tarziu sau chiar noaptea, copiii urla si plang in continuu, dar mai fratilor, nu stiu cum sa va zic, nu plans normal, ci in ragete, in urlete, timp in care se aud intr-una bubuituri atat de puternice incat oscileaza planseul de beton de SUB mine... nu stiu la ce ai putea sa te gandesti cand auzi deasupra ta bubuituri si copii plangand in halul ala, daca ma intelegeti. La un moment dat, au facut in asemenea hal de urat, ca m-am speriat ingrozitor si am chemat politia, am zis naibii ca-i omoara acolo. Politia a venit, a spus ca arata bine copiii, fara urme, vanatai sau stiu eu ce, si ca NU AU CE SA FACA.

Nu este vorba numai despre plansul copiilor, hai sa zic ca nu ar fi asa de rau, dar impreuna cu bubuiturile si trantelile lor, este ingrozitor. Sunt dimineti in care ma trezesc brusc pentru ca efectiv se misca patul cu mine cand trantesc astia sus.

Sfatuiti-ma si pe mine cum sa procedez, avand in vedere ca politia "nu are ce sa faca". :( Vreau macar sa primeasca amenda atunci cand chem politia.

Se poate judeca pe civil un asemenea caz? Am ceva de pierdut (in afara de timp)?
Cel mai recent răspuns: Tibi84 , utilizator 20:19, 2 Noiembrie 2017
Sfaturile se dau pe informatii, ca sa fie de ajutor, altfel sunt apa de ploaie.
Mergeti la o consultatie, prezentati situatia, dati detalii legate de ce plangere e etc. Imi pare rau, v-as ajuta, dar n-am cu ce lucra, nu poti impleti fara lana si nu poti da solutii juridice fara detalii.
As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin casa nu tipa nu are frati .vecinul dedesupt ma hartuieste de 1 luna. De cand s a mutat in bloc
Un raspuns va rog
Bună ziua! Va rog frumos, în cazul în care care ați reușit să rezolvați cumva această situație, să-mi spuneți care sunt modalitățile prin care ați reușit. Menționez ca am deasupra mea o familie cu un copil de vreo 10 ani care sare și bate mingea în casă toată ziua începând cu ora 6 dimineața. În zadar toată straduința mea de a apela la bunul lor simț.. Nici o șansă. Poliția nu face nimic, am apelat și la administratorul blocului la fel.. nimic. Acum din cauza trepidațiilor a început să cada varul de pe tavan, în condițiile în care am renovat acum 5 luni, e groaznic.. Pur și simplu tortură.. :(
Saleh a scris:

Un raspuns va rog

Desi este cam tarziu raspunsul, sunt 2 variante: cumparati un covor/mocheta mai groasă pentru atenuarea zgomotului, desi sunt convins ca ati facut economie in izolarea podelei atunci cand ati pus gresie sau parchet.
-in intervalul orar 14-16 trebuie păstrată liniștea
Sunt convins ca defapt rostul intrebari din postare ar fi daca patesti ceva legal, gen amendă...pentru ca oricum nu ai respect fata de ceilalti!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini nesimtiti Spleshmen Spleshmen Acum cativa ani (acum 2-3 ani cred) s-au mutat deasupra mea in bloc un cuplu si au facut un copil (varsta lui este de 3-4 ani in prezent).copilul a crescut se ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)