avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model actiune recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model actiune recuperare prejudiciu

As avea nevoie de un model de actiune in instanta pentru recuperare prejudiciu. Am efectuat lucrari de reabilitare a blocului, fatada si acoperis, iar unii dintre proprietari au refuzat sa plateasca fiind nevoiti sa achitam noi costul lucrarii si in locul lor. Mentionez ca nu avem asociatie de proprietari de aceea o parte dintre locatari ii vor actiona in judecata pe ceilalti. Daca are cineva un model va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:42, 25 Ianuarie 2014
Cum credeti ca este mai bine sa formulam toti vecinii o cerere comuna sau fiecare in parte? Nu avem asociatie de locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Mostenire testamentara SilviaCanuda SilviaCanuda Tatal meu in 2013 a testat prin testament olograf intreg patrimoniul sau fratelui lui, transmitind testamentul tot fratelui la pastrare. Apoi peste un timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem locuinta in hateg, jud.hunedoara, intr- un bloc ... lena1@ lena1@ Buna ziua, Avem locuinta in Hateg, jud.Hunedoara, intr- un bloc de apartamente, care au intrat in programul de reabilitare, inainte de 2019. Cand sa ... (vezi toată discuția)