avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca am centrala de apartament platesc cheltuielile la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca am centrala de apartament platesc cheltuielile la centrala de bloc?

daca am o centrala de apartament ,trebuie sa platesc cheltuielile la centrala de bloc?X-(
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:15, 2 Decembrie 2013
Cheltuielile pentru partile comune si cele pentu tevile care traverseaza apartamentele se suporta de catre toti proprietarii.
La ce fel de cheltuieli va referiti?
Centrala de bloc reprezinta parte comuna
Aspectul ca dv ati inteles sa renuntati la agentul termic asigurat de catre centrala de bloc nu constituie temei legal,prin care sa fiti exonerat de la obligatia platii parti comune
HG nr 1588/2007
ART. 32
........ (3) Niciun proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decât aceea de
locuinta nu va fi exceptat de la obligatia de a contribui la plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii la folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii
apartamentului sau a spatiului cu alta destinatie decât aceea de locuinta ori în alte situatii.

Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2013
elga50, moderator
multumesc de raspuns.Nu sunt lamurit cu plata la reparatiile facute centralei de bloc....tevile..hai treaca mearga ..dar sa platesc pentru ceva ce nu folosesc si nu-mi foloseste mi se pare aiurea.Caloriferele de pe scari sunt scoase....
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
frijoles, utilizator
Dv. platiti pentru proprietatea pe care o aveti intr-o anumita cota-parte, nu pentru folosinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa platesc ce nu beneficiez hiadi hiadi Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, cu o singura scara, iar pe tronsonul meu, de la parter pana la ultimul etaj toti avem centrale de apartament. Este normal sa ... (vezi toată discuția)
Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)
Centrala de apartament-plata parti comune Florentau Florentau Buna seara! Sunt detinatoare a unui apartament cu centrala proprie si platesc 20%din cheltuielile cu caldura pe partile comune, pentru ca apartamentul meu este ... (vezi toată discuția)