avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Falsificarea semnaturii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Falsificarea semnaturii

Buna!
Am o problema mare !!!
Am lucrat la o firma DE CONSTRUCTIE inceput in data de aproximativ 1sept 2013 pana la 28oct 2013

Pana in data de 1sept --15octombrie am primit bani !
Si de la 15 octombrie pana in data de 28 noiembrie nu am primit nici un bani!
Azi 30 noiembrie am depus un fel de demisie
Patronul respectiv num-i vre sa platasca zilele respective
+sunt deja angajat (legal )aprox de la data de 1 sept 2013 (sunt inregistrat in baza de date la ITM)

Eu vrau sa fac o plangere la ITM si la politie defaptul ca nu am semnat nimic ,dar patronul meu a falsificat semnaturile si nu vrea sami deie bani!

Ce pot face!?
-Contractul de munca nu am semnat dar nici nu am nici o copie
-protectia munci nu am semnat
-statul de plata nu am semnat deloc ,nici nu am vazut!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 1 Decembrie 2013
Am fost angajat la 800lei minim pe economie!
dar eu am primit la ora 5lei (50lei /zi)

370 ora (1.850-450avans=1400lei are datoria patronul)

Cum va fi procedura?
In primul rand, va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca irevocabila prin care angajatorul este obligat la plata cestei sume.

In al doilea rand, va trebui sa puneti in executare hotararea pentru a obtine banii respectivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sau inselaciune? laurentinb laurentinb Anul trecut fiind in concediu medical pe o perioada mai lunga patronul sau un alt angajat de la contabilitate a semnat in locul meu si a incasat banii virati ... (vezi toată discuția)
Angajatorul mi-a falsificat semnatura! tatianahoanca tatianahoanca Buna. De 3 luni aprox sunt angajata unui schimb valutar non-stop. Zilele trecute am primit vizita domnilor de la ITM in vederea verificarii conditiilor de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ioan-s ioan-s Buna seara.Am nevoie de cateva sfaturi.La 1 sept. s-a inchis magazinul unde lucram.Pana la 30 sept.salariile pe luna august nu le-am primit si nici celelalte ... (vezi toată discuția)