avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul mi-a falsificat semnatura!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul mi-a falsificat semnatura!

Buna.
De 3 luni aprox sunt angajata unui schimb valutar non-stop.
Zilele trecute am primit vizita domnilor de la ITM in vederea verificarii conditiilor de munca,verificarii actelor aditionale care trebuiau semnate cu ocazia noii situatii legislative,verificarea statelor de plata , a fluturasilor de salariu etc.
Eu de cand sunt angajata nu am semnat si nu am primit niciodata fluturas de salariu..primirea banilor se face sub semnatura pe o foaie oarecare..
Mai mult de atat ,dat fiind programul non-stop conditiile in care se ia concediu de odihna este de a dreptu aberant.
Suntem 4 colegi,daca eu de exemplu eu plec 1 -2 sapt in concediu ei vor lucra 12/24 pana ma intorc eu..ei nefiind platiti in plus pentru orele suplimentare ,iar eu sunt obligata sa le recuperez orele respective.
Astazi,distinsul meu patron a avut intalnire la ITM unde a prezentat contractele aditionale pe care noi nu le-am semnat inca!
Ce demersuri ar trebui sa fac eu in aceasta situatie ?
Mentionez ca am banuiala ca acele acte au fost semnate de altcineva deoarece acum 2 zile ne-au solicitat sa le facem o poza cu semnaturile noastre din condica de prezenta si sa mentionam cui ii apatine ,in parte.
Mai mult de atat, datorita modificarii salariului brut din cate stiam eu ,si imi cer scuze daca nu sunt bine informata, salariul net ar trebui sa creasca cu 60-80 lei..din toate modificarile legislative ,noi am fost anuntati doar ca salariu va ramane acelasi.

Va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia de fata.Ce demersuri ar trebui sa urmez eu cat si colegii mei.


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 31 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere afirmatia dvs. "Angajatorul mi-a falsificat semnatura" , in acest caz, puteti depune o sesizare la Politie/Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare semnatura cu x Camelia2910 Camelia2910 Buna ziua! Un angajat din firma noastra, care lucreaza de 5 ani acolo, s-a hotarat ca el nu mai semneaza de acum inainte cu vechea lui semnatura, ci doar cu ... (vezi toată discuția)
Demisie pentru neplata brigite brigite Buna ziua! Sunt angajat la o firma ca medic de aproape doua luni, pe durata nedeterminata. In contractul individual de munca (inregistrat de ITM - am copie ... (vezi toată discuția)
Angajatorul - fals in semnatura Andrasun Andrasun Buna. Am o problema destul de grava la locul de munca si as vrea un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac in situatia mea. Lucrez de aproape 4 ani la o firma ... (vezi toată discuția)