avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice la spalare de bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice la spalare de bani

Complice la spalare de bani se mai regaseste in Noul Cod Penal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:16, 2 Decembrie 2013
Probabil ca nu ati inteles desi s-a raspuns.

Aceasta infractiune nefiind prevazuta in codul penal nu are nicio implicatie juridica noul cod penal asupra ei.

Deci, nu va ajuta cu nimic noul cod penal sub aspect juridic.
Un domn avocat ne-a spus ca se va aplica legea favorabila si va iesi dupa ce a executat 1 an.am vrut sa mai aflu si alta parere,dar se pare ca fiecare spune alt lucru,pana la urma nu stim pe cine sa ascultam.
Ascultati-l pe acela care va studia si analiza cazul dvs.
dar parerea dumneavoastra care este?eu ma refeream la un domn avocat de pe acest site.nu mai avem un avocat care sa se ocupe de acest caz,de aceea cerem pareri
Nu exista lege mai favorabila in sensul dorit de dvs.

Poate ca exista ceva ce nu cunoastem si se poate ajunge la o reducere de pedeapsa din alte considerente decat cele pe care le considerati dvs. concludente in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din job part-time m-am trezit dator la banca carmenssilva carmenssilva Am cautat un job part-time pe net si m-au contactat reprezentantii unei firme de consultanta fiscala si transferuri financiare.Pentru o perioada de proba de ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata de spalare de bani? scorina scorina buna ziua, vreau sa ma ajutati. sotul meu a fost asociat la un srl s-a decis sa-si vanda partea iar ceilalti asociati au fost de acord. am facut contract de ... (vezi toată discuția)
Cesiune ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat (notar) cu act aditional la act constitutiv un SRL 1(eram adm. si actionar unic),am intocmit un PV(prin care aveam acces la unul din conturile SRL1 ... (vezi toată discuția)