avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Spor de vechime in munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Spor de vechime in munca

Buna ziua
As dori sa stiu daca la calcul vechime in munca( pentru acordare spor de vechime la salariu) se ia in considerare perioada in care angajatul a cotizat la casa de pensii
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 8 Decembrie 2013
Vechimea in munca se dobandeste numai in baza unui contract individual de munca.
Daca s-a cotizat la Casa de pensii in baza unui contract de asigurare, atunci aceasta perioada constituie stagiu de cotizare care se ia in calcul la pensie si nu vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca pt.spor/pt.stagiu cotizare elamihaela elamihaela O persoana fizica a avut o perioada(6 luni, de exemplu) un contract de parteneriat cu o pers. juridica. Pe aceasta perioada a incheiat un contract de asigurare ... (vezi toată discuția)
Vechime în muncã Ileana popa Ileana popa Bună ziua, Am un angajat care a avut contract de asigurat conf.Legii 19/2000, pe o perioada de 1 an. Întrebarea mea este, dacă această perioadă este ... (vezi toată discuția)
Concediul medical este vechime in munca? casandram casandram as dori sa stiu daca concedile medicale se adauga ca vechine ori se scad din nr de ani (vezi toată discuția)