avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen de depunere acte pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen de depunere acte pentru CCC

in cate zile se pot baga actele pentru indemnizatie copil .....dupa cele 42 de zile de concediu
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
Raluca Elena, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:12, 2 Decembrie 2013
1. Actele se depun la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data cu care doriti sa solicitati indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Dar cu cat le veti depune mai repede veti primi si indemnizatia mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal ioanaroxana2013 ioanaroxana2013 buna ziua.am nascut pe 3 ianuarie si am luat medical de lehuzie pana pe 4 martie.am inaintat cererea de cresterea copilului la angajator cu suspendarea ... (vezi toată discuția)
Cu cat timp inainte se depun actele pentru indemnizatie crestere copil? dobrealina23 dobrealina23 Am nascut in 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu 1.01.2014 voi intra in concediu de crestere copil. As dori sa stiu cu cat timp ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la casa de pensii pentru obtinerea indemnizatiei de crestere copil vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu o intrebare. Adeverinta eliberata de casa de pensii trebuie sa contina si luna in care s-a nascut copilul? Copilul meu s-a nascut pe 24 ... (vezi toată discuția)