avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cu cat timp inainte se depun actele pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cu cat timp inainte se depun actele pentru indemnizatie crestere copil?

Am nascut in 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu 1.01.2014 voi intra in concediu de crestere copil. As dori sa stiu cu cat timp inainte se depun actele pentru indemnizatie crestere copil.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:02, 19 Decembrie 2013
1. Daca doriti sa intrati in concediu crestere copil (CCC) cu data de 01.01.2014 veti depune actele la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la aceasta data.

2. Dar va recomand sa le depuneti cat mai repede, pe la inceputul lunii ianuarie, pentru a primi si indemnziatia pentru CCC mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal si indemnizatie Petraru_Irina Petraru_Irina Buna. Am intrat in concediu prenatal pe 06/10/2015 si am nascut pe data de 21/11/2015,ramanand astfel un total de 80 zile de concediu postnatal|( 71 zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil studenta si angajata ciobalex ciobalex Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: am nascut pe 14 iulie 2014. Am fost studenta la cursuri de zi frecventate fara intrerupere pana in iunie 2014, cand ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ioanaroxana2013 ioanaroxana2013 buna ziua.am nascut pe 3 ianuarie si am luat medical de lehuzie pana pe 4 martie.am inaintat cererea de cresterea copilului la angajator cu suspendarea ... (vezi toată discuția)