avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca nescanata, neinregistrata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca nescanata, neinregistrata

am a vut cartea de munca data la un angajator care acum sa desfiintat ca firma ,si nu mia inregistrat contractul de munca ,nu a dat la scanat cartea de munca cand trebuia data la scanat ca sa vada ca am lucrat
intrebare
mie daca ma duc acum eu la cartea de munca cu cartea de munca originala mio scaneaza si ma baga in sistem?
ce sfaturi i mi dati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 2 Decembrie 2013
Puteti sa va duceti si acum la Casa de Pensii sa duceti carnetul de munca sau il duceti atunci cand solicitati pensionarea.
@ stefan alexandru

Nu are nicio relevanta daca este sau nu scanat carnetul de munca. Un carnet de munca nescanat are aceeasi valoare juridica ca si un carnet de munca scanat.

In general, Casele de oensii nu mai primesc carnete pentru scanat. Termenul de depunerea lor a fost 30 noiembrie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)
Carti de munca la scanata la casa de pensii Ada30teo Ada30teo Cum imi dau seama daca o carte de munca a fost scanata la Casa de Pensii? Are viza acesteia, nu? Daca nu are viza sau o copie de CI atasata e clar ca nu a ... (vezi toată discuția)
Scanarea carnetului de munca doina25 doina25 Unde se scanează cartea de munca in București sectorul 3.Va Multumesc. (vezi toată discuția)