avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scanarea carnetului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scanarea carnetului de munca

Unde se scanează cartea de munca in București sectorul 3.Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 6 Februarie 2015
Operatiunea de scanare a carnetelor de munca s-a terminat. Scanarea s-a efectuat de Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti.

Un carnet de munca nescanat are aceeasi valoare juridica ca si un carnet de munca scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata recent am avut acces la cartea de munca in format ... Anamaria Spatacean Anamaria Spatacean Buna dimineata Recent am avut acces la cartea de munca in format electronic Sotul meu nu are nici o intrare inainte de 2011 cand a inceput sistemul ... (vezi toată discuția)
Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)