As vrea sa stiu daca art. II alin. 1 din Legea nr. 175/ 2010, publicată în Monitorul Oficial Nr. 502 din 20 iulie 2010 mai este de actualitate ?
'' proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari în termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a acestei legi vor fi scutiţi de la plata penalităţilor generate de suma restantă cu titlu de bază; prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază fără suma rezultată din penalităţi. Conform alin. 3, prevederile alin. 1 se aplică familiilor al căror venit net minim lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure, nu depăşeşte suma de 1.000 lei. Totodată, alin. 4 prevede că sumele cu titlu de penalităţi datorate către asociaţiile de proprietari, anulate conform acestei legi, vor fi anulate şi din obligaţiile contractuale existente între asociaţiile de proprietari şi societatea furnizoare de servicii. ''
Chiar asa? Ia incercati si nu platiti abonamentul, factura, sa vedeti ce va vine pe urmatoarele facturi....
N-ar fi multe, vreo 2-3, ca pe urma v-ar taia si serviciul.
La asociatie nu va taie nimic, puteti folosi apa, gazul, liftul, gunoierii....la nesfarsit, ca platesc ceilalti.
Legea 175/2010
PPUIU
buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : legea 175/2010 se poate aplica ?
daca merg in instanta am castig de cauza?
Mentionez ca eu am un venit de ... (vezi toată discuția)