avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in alta tara

Am nevoie de ajutor!
Am avut de ispasit o pedeapsa in romania de care nu am stiut pana nu m-au oprit carabinieri. Am cerut sa nu fiu extradat si am reusit sa raman in italia sa imi fac pedeapsa avand un loc de munca si rezidenta aici. Doar ca eu as vrea sa merg in romania la anul si nu stiu, de ce acte am nevoie pentru a dovedi ca eu mi-am facut pedeapsa in italia. Avand in vedere ca nu mai am nici acte romanesti de cativa ani si pedeapsa imi scade pe 10 ianuarie.
Cum as putea anunta autoritatile romane ca eu am terminat pedeapsa.
Eu inca figurez in persoane date in urmarire....... si au trecut 3 ani din pedeapsa
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: arlata , utilizator 18:09, 17 Octombrie 2015
De executat veti avea de executat.
Intrebarea este cat.
Din 10 avocati platiti nu cred ca nici macar unul nu va lamurit.
Daca nu i-ati platit si au raspuns generic e normal sa fiti nelamurit.
Desi pare simplu ce vreti nu este chiar asa...
De platit i-am platit ...(daca vreti va trimit contracte-le si copie dupa cum facut plata) dupa 7 zile trebuia sa ma anunte ce poate face si cat ma costa. Raspunsul a fost de la toti nu am mai intalnit asemenea caz nu stiu ce sa zic cum sa fac. Imi puteti recomanda un avocat capabil sa ma ajute cu problema mea?
Dar nu sa platesc consultatia 500 de euro si sa imi zica la fel ca si ceilalti. Deci daca stie sigur ca poate face ceva.
Salut.cum ai rezolvat aceasta problema?te intreb pentru ca si eu am aceasi problema ca a ta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Urmarit general badguygoodguy badguygoodguy Am si eu o curiozitate. Hai sa zicem ca am batut un politai in Romania sau pe un judecator sau am facut alte fapte minore (furturi, inselaciune cu ... (vezi toată discuția)