avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil

Am obtinut in urma unui proces dreptul de propriette asupra unui imobil intreg cu datoria de a a chita rudelor mele niste sulte. Pot sa fac o vanzare a imobilului, urmand ca sa le dau ulterior banii acestora? doresc sa procvedez astfel deoarece una din rude nu se afla in tara si este mai greu sa iau legatura cu ea iar pentru cealalta procesul s-a desfasurat cu afisare la usa judecatoriei si prin chemare la sedinte prin presa nationala, domiciliul fiindu-mi necunoscut, rudele fiind plecate de ani buni din Romania, eu prsonal nemai vazandu-le din 1988.
Cel mai recent răspuns: ContSters305985 , utilizator 21:41, 3 Decembrie 2013
Mentionez ca imobilul nu are carte funciara facut si nu este intabulat, fiind intr-o stare avansata de degradare si contruit in 1946.
Nu îl veţi putea vinde decît după întabulare. Oricum, obligaţia de sultă (chiar dacă va fi notată în CF), nu vă va împiedica să vindeţi.
da, doar ca sulta e notata in cartea funciara ca privilegiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare sulta cartea funciara tmctmc tmctmc Buna seara. Vin cu o problema de care m-am lovit si inca nu am reusit sa-i aflu solutia. In urma unui proces de succesiune( si iesire din indiviziune) sa ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate asimion asimion Buna ziua, In urma unui proces de dezbatere a succesiunii mi-a fost atribuit printr-o decizie irevocabila si definitiva un apartament urmind sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)