avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit nerezidenti

Buna ziua
Lunar i-mi vin din Suedia facturi fiscale de servicii - management fee . ( % CA estimata ). La final de an (noiembrie , decembrie ) vine o factura prin care se face regularizarea acestor servicii. Pentru serviciile de management fee se declara si se plateste lunar catre statul Roman , impozit pe nerezidenti - 10% conform conventie incheiata intre Romania si Suedia .
Referitor la factura de regularizare de la sfarsitul anului : eu inregistreze factura cu minus , trebuie sa stornez si impozitul pe nerezidenti , astfel soldul va fii cu minus la contul 446 .
Intrebarea mea este : Cum regularizez eu declararea impozitului pe nerezidenti in declaratia 100 ca sa fie corect .
Astept raspuns .
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:25, 17 Ianuarie 2014
Pai in mod normal trebuie sa depui rectificative tot anul cu sumele noi dar... e cam mult deranjul.
Eu as declara pe zero pana ajung din nou la de plata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit it bucuresti adripaul adripaul Buna ziua, Sunt angajat cu CIM, activitatile pe care le efectuez in cadrul societatii sunt de natura comerciala (director comercial). Doresc sa ma declar si ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezident alexandru08 alexandru08 Buna ziua! Am primit o factura de la un nerezident din Suedia. Nerezidentul mi-a prestat servicii de natura consultantelor. Aplic stopajul la sursa tinand ... (vezi toată discuția)
Inregistrare din punct de vedere fiscal o factura stornata Ana60 Ana60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o neclaritate. Am emis in anul 2012 o factura de servicii. In anul 2013 ma fost nevoit sa stornez o parte din ea, ... (vezi toată discuția)