Buna ziua
Lunar i-mi vin din Suedia facturi fiscale de servicii - management fee . ( % CA estimata ). La final de an (noiembrie , decembrie ) vine o factura prin care se face regularizarea acestor servicii. Pentru serviciile de management fee se declara si se plateste lunar catre statul Roman , impozit pe nerezidenti - 10% conform conventie incheiata intre Romania si Suedia .
Referitor la factura de regularizare de la sfarsitul anului : eu inregistreze factura cu minus , trebuie sa stornez si impozitul pe nerezidenti , astfel soldul va fii cu minus la contul 446 .
Intrebarea mea este : Cum regularizez eu declararea impozitului pe nerezidenti in declaratia 100 ca sa fie corect .
Astept raspuns .
Pai in mod normal trebuie sa depui rectificative tot anul cu sumele noi dar... e cam mult deranjul.
Eu as declara pe zero pana ajung din nou la de plata...
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.