Punctul pe
i
"Oricare om are o responsabilitatea morala pentru actul de nesupunere in fata legilor nedrepte" Martin Luther King jr.
Asa cum si greseala mea se sterge daca statul nu a actionat la timp, asa nici eu nu ma pot trezi impotriva statului peste o nemurire.
:stunned:
Greseala ta impotriva statului, daca el nu actioneaza la timp, se sterge in termene INTOTDEAUNA lungi, lungi, luuuuungi de tot. Vrei dovada? Incearca sa faci o declraratie de impunere cum nu trebuie. :weg: Peste vreo 5 ani, scormonind printre chitante si hartii vei afla consecintele. :worthy:
Haideti sa judecam simplu: Cineva plateste 711 lei si nu primeste nimic in schimb. Asta este dreptate? :belay: Eu cred ca omul merita macar o audienta in care sa-si expuna pasul pentru banii astia.
Peste o nemurire?
Userul vorbea de fapte petrecute anul trecut.
Diligenta justitiabilului? Omul a platit
711 lei,
adica cat castiga multi oameni in Romania dupa o luna de munca si zici ca nu a fost diligent?.
Oy-oy-oy!
Nu stiu cat castiga userul si nici nu ma priveste
DAR mie nu mi se pare firesc, logic si moral ca dupa ce
omul plateste cu munca lui pe o luna cineva sa faca o greseala iar
cel care si-a dat munca de pe o luna pe nimic sa fie tras de urechi chiar de cel care a facut greseala pentru ca n-a fost diligent si n-a actionat la timp impotriva greselii.
Nu mi se pare etic, firesc, moral si nici logic ca omul sa n-aiba dreptul sa ceara revocarea greselii savarsita in ceea ce-l priveste.
Statul n-ar trebui sa joace "fripta" cu cetatenii
plesnindu-i pe cei care n-au fost atenti pentru ca statul nu este decat o asociatie politica facuta cu
unicul scop de a apara drepturile si libertatile celor care l-au constituit.
P.S. Opiniile contrare opiniei mele in acest topic sunt, in general, conform legii in vigoare la data postarii. Ceea ce critic eu nu este nelegalitatea acestor opinii ci
lipsa de umaninate,
absoluta nepasare si modul aberant-mecanizat in care sunt tratati cei care apeleaza la justitie.