avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand vreau sa merg sa imi vad fetita nu ma lasa imi interzice mereu
:((
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:11, 7 Decembrie 2013
Va trebui sa contactezi un mediator pentru realizarea sedintei de informare cu privire la avantajele medierii care este obligatorie in aceasta situatie.
Sesizati protectia copilului referitor la batai, ce dovezi aveti in acest sens?
Sa intelegem: ne intereseaza fetita, nu mama ei, deci ce batai sau agresiuni, fizice sau nu, suporta fetita. Ne intereseaza ce mediu e acolo, ce conditii aveti dv., ce program de lucru are mama sau aveti dv. si tot asa.
Faceti actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Dănuț Pîntea Dănuț Pîntea As dori sa știu cum as putea să obțin custodia fetiței mele de 3 ani, dintr-un concubinaj, de cand fetița noastră avea un an. Eu munceam in ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)