avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoana cautata pentru un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoana cautata pentru un proces

Buna seara.As dori sa-mi spuna cineva cum putem gasi o persoana care s-a nascut in 1900,aceasta persoana a vindut un teren in 1970 ,o alta persoana sustine ca a cumparat acest teren dar in 1996 are contract vinzare -cumparare de mina,cum am putea da de urmele acestei persoane sa vedem cit teren a avut si cui a vindut.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: covasenco , utilizator 08:39, 4 Decembrie 2013
Avand in vedere speranta de viata in Romania, incercati la Bellu sau Ghencea, dar cred ca isi va rezerva dreptul sa pastreze tacerea asupra acestui aspect. Doar daca persoana cautata nu este cumva Matusalem...
intrebati la un notar daca un act de vanzare cumparare scris de mana in 1996 este valabil. Probabil nu este un contract vanzare-cumparare valabil. In 1996 actele de vanzare cumparare a proprietatilor se facea la notar. Iar daca acest act nu este valabil puteti cere foarte usor anularea lui in instanta. In instanta nu se poate prezenta cu o hartie iginica scrisa de mana tocmai 1996. Daca faceti acest demers probabil va fi cautata persoana in evidenta populatiei. , dar si la politie va poate spune daca mai traieste si unde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare loredana04 loredana04 buna ziua.un contract de vanzare -cumparare este valabil daca e facut de mana cu 2 martori? (vezi toată discuția)
Nelamurire cu chitanta de mina dncl dncl Buna seara!tata a vindut un teren in 92 cu chitanta de mina, dar titlu a venit abia in 97 si nu a mai avut loc vinzarea la notar!tata a decedat intre timp, iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune dncl dncl Buna ziua!Dupa decesul tatalui meu fiind unicul mostenitor trebuie sa fac succesiunea dar sunt ceva probleme.Tatal meu a vindut in 93 un teren cu hirtie de ... (vezi toată discuția)