avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj, angajat nedeterminat 2 luni apoi dat afara. Va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj, angajat nedeterminat 2 luni apoi dat afara. Va rog frumos sa-mi raspundeti

Buna ziua,

Am fost in somaj 5 luni(aveam 9 luni de somaj) apoi angajat pe termen nedeterminat 2 luni apoi dat afara...
Pot sa fac vre-o contestatie ceva? sau nu am ce sa fac?
Am semnat preavizul doar... Peste o saptamana primesc actele...
Va rog frumos cine poate sa-mi raspunda.

Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2013
vallentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , utilizator 13:04, 4 Decembrie 2013
Daca c.i.m. a fost incheiat pe durata nedeterminata, atunci plata indemnizatiei de somaj a incetat la data angajarii.

Impotriva deciziei de incetare a c.i.m. puteti depune contestatie la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sua locul de munca.
puteti contesta decizia de concediere in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca. ContSters429749 ContSters429749 Buna ziua, In urma cu o saptamana am fost instiintat in scris ca incepand cu aceasta data ma aflu in preaviz deoarece firma nu mai dispune de locuri de ... (vezi toată discuția)
Concediere -restructurare post - Melody Melody Buna . A doua zi după ce am revenit si C.O mi s-a comunicat ca postul meu se va restructura ....Bineinteles ca nu ma asteptam la asta . Am contract ... (vezi toată discuția)
Intrebare gheorghe_chirita gheorghe_chirita Am fost angajat acum 2 luni la o firma de constructii pe postul de instalator sanitar. Mi s-a facut constract pe perioada nedeterminata si am renuntat si la ... (vezi toată discuția)