avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs hotarare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs hotarare divort

desi in actiune s-a solicitat divort din culpa exclusiva a uneia din parti instanta a hotarat desfacerea casatoriei din culpa comuna. poate fi atacata aceasta hotarare prin recurs? daca da, ar avea sanse sa se schimbe 'verdictul' primei instante?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Andrei , Consilier juridic 23:16, 14 Aprilie 2009
eu vorbeam doar din punct de vedere juridic.in plan moral aveti mare dreptate .
Stiti unde se insista foarte mult la culpa exclusiva ? La divortul unde partea este fata bisericeasca . Am avut asa cazuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa...comuna sau exclusiva ralu_2008 ralu_2008 in afara de probele pe care le administreaza, exista un temei legal in functie de care judecatorul sa aprecieze desfacerea unei casatorii din culpa comuna sau ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriri anaxorz anaxorz Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna care este modaliatatea de a divorta in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriei si nici nu exista ... (vezi toată discuția)
Divort din vina exclusiva a paratului mihai011 mihai011 Buna ziua Sotia a bagat divort, ea fiind in Italia si-a angajat avocat in tara,la inceput a fost intelegerea de \"divort prin acord, din vina ... (vezi toată discuția)