buna ziua!
are cineva experienta in derularea procedurilor cf art 912 cpc in cazul refuzului minorului de a respecta dreptul la vizita?
Mentionez ca am trecut de faza celor 3 luni de consiliere dar mama nu s-a prezentat cu minorii la solicitarea executorului ptr a se constata daca refuzul continua si dupa consiliere.
Executorul mi-a dat procesul verbal in care este consemnat ca mama nu s-a prezentat si as dori sa stiu ce sa fac cu el in continuare. Exista o trimitere la art 910 dar acest articol pare total ..impracticabil.
Multumesc!
pai si cat sa-i monitorizeze.. pana la majorat ?
Dupa art 912, ar fi trebuit intocmit un raport, ce s-a scris ?
) La finalizarea programului de consiliere, psihologul numit de instanţă va întocmi un raport pe care îl va comunica instanţei, executorului judecătoresc şi direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului.
(4) După primirea raportului psihologului, executorul va relua procedura executării silite, potrivit art. 910.
pai aia am citit si eu dar din 910 nu pricep nimic. din cele 3 luni nu s-a folosit decat una singura, raportul recomanda continuarea consilierii. dar, repet, mama nu a mai venit cu minorele la convocarea executorului de dupa consiliere asa ca nu s-a putut obtine raspuns al minorelor dupa consiliere.
910 se refera la procedura initiala in executarea hotararii.
daca recomnada continuarea consilierii inseamna ca problema nu e rezolvata.
ce varsta au copiii ?