avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata online - returnare bani in cont bancar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata online - returnare bani in cont bancar

Acum cateva zile am facut comanda de la magazinul Flanco la un iPad Mini Retina , dupa cateva ore dansii m-au contactat sa imi spuna ca furnizorul nu mai are produsul.

La comanda produsului am platit cu cardul dar in momentul in care ei au anulat comanda banii nu au fost returnati si au trecut de la comanda 2 zile.

Cum pot sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 15:48, 6 Decembrie 2013
Contactati banca la care detineti cardul . Acestia vor contacta departamentul contabilitate al lui Flanco, de la care vor obtine avizul ca pot lua banii din conturile Flanco, si vira in contul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)
Pe cine pot trage la raspundere si in ce fel? - debitare cont de doua ori Aya Aya Buna seara, Descriu pe scurt telenovela mea in speranta ca ma veti ajuta cu sugestii. Am cumparat de la Magazin un produs electronic platind cu cardul.Prima ... (vezi toată discuția)
Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)