avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita 1/3 salariu de catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita 1/3 salariu de catre banca

Buna ziua,

Creditul meu a fost transferat de la la alta banca, timp in care am putut plati rata prin sucursalele noii banci. In urma o luna am primit o notificare conform careia creditul meu a fost transferat la Credit Express, dupa care dupa aprox. 3 saptamani am primit notificare de oprire pe 1/3 din salariu de la aceeasi banca.
Ce pot face ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: a3r0 , utilizator 14:51, 6 Decembrie 2013
Nu puteti face altceva decat sa platiti sau sa va supuneti executarii silite.
problema e ca banca m-a indus in eroare informarmandu-ma ca mi-au transferat creditul
si in plus nu mi-au mai oferit facilitatea de a-mi plati rata; nu prea pare legal ce au facut ..
De ce nu sunati la banca sa va lamuriti? Eu recunosc ca nu inteleg ce vreti sa spuneti.
mi-au trims 2 notificari :
una conform careia nu se ocupa de recuperarea creditului dupa care nici nu am mai putut plati creditul (adica nu am mai avut la dispozitie niciun cont in care sa platesc rata)
doi: am primit notificare de oprire 1/3 din salariu dupa 2-3 saptamani.

am cerut o parere
Daca banca a facut cesiune catre Credit Express, care este firma de recuperare, probabil nu ati respectat contractul, nu ati achitat 2-3 rate.

Alte discuții în legătură

Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)
Transfer contract de credit de la banca la recuperatorii de creante monsher monsher Am cautat in forum si nu am gasit ceva similar. Imi cers scuze daca a mai fost postat. Am un contract de credit ptr nevoi personale, fara garantie. Din anumite ... (vezi toată discuția)