avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost condamnat la 2 ani si 11 luni cu suspendare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost condamnat la 2 ani si 11 luni cu suspendare in baza art 87 alin 1

Intrebarea mea este cum pot face recurs ? Avocatul din officiu nu imi poate face?
Toate probele sunt dovedite !!! reiasa din dosar din declarati si date
Daca era asa cum spuneti dvs, im pare rau sa va spun dar, acum nu mai erati condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 87 alin 1 Teodor Popa Teodor Popa Buna ziua! Pe scurt am condus baut cu o alcolemie mai mare de 0.8 si m-am rasturnat in afara parti carosabile fara victime fara pagube in 2011 am fost ... (vezi toată discuția)
Recoltarea probelor biologice Teodor Popa Teodor Popa As dori sa stiu daca s-a depasit termenul de 3 zile prevazut art 14 alin3 din norme metrologice (''În situaţia în care transportul sau depunerea probelor ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art 87 alin 1 Teodor Popa Teodor Popa Buna ziua am primit o pedeapsa de 11 luni cu suspendare sub supraveghere!Am facut recurs ! Nu am acceptat proba cu alcooltestul si mi s-au recoltat 2 probe de ... (vezi toată discuția)