avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal art 87 alin 1
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal art 87 alin 1

Buna ziua am primit o pedeapsa de 11 luni cu suspendare sub supraveghere!Am facut recurs ! Nu am acceptat proba cu alcooltestul si mi s-au recoltat 2 probe de sange prima a fost 2 respectiv 1.7 dar am descoperit o multime de nereguli la dosar cum ar fii: pe buletinul care insoteste probele (pe care am refuzat sal semnez) in locul unde trebuia sa semnez a aparut o mazgalitura si pafara medicului peste "semnatura mea"
-asistenta a fost audiata a recunoscut ca prima proba a recoltato din branula pe care a puso asistenta in vena !
-A recunoscut ca a facut singura recoltarea fara sa fie insotita de medicul de garda
-A declarat ca politistul nu ma supravegheat in permanenta ca a iesit sa dea telefoane
-Si probele de sange au ajuns la IML in 5 zile
Cu aceste probe ce sanse as avea sa obtin o achitare?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Teodor Popa , Alte profesii 16:39, 5 Noiembrie 2012
Aveti sanse minime.
Totusi probele de sange sunt singurele probe pe care s-a intocmit dosarul!Daca ele nu sau recoltat legal devin nule nu?
Ati dat declaratii in cauza?
Daca da, in ce sens au fost acestea?
Da am dat o declaratie in care am mentionat ce am facut in ziua respectiva,ca nu am mancat nimic de cat o salata cu otet si am baut o bere .
poate ca au mai fost si martori ?
sau poate macar una din probe a fost recoltata cum trebuie ?
sau poate aveti curajul sa suportati consecintele faptelor dvs ?
normal ca fiecare vrea sa scape cat mai usor dar totusi daca a fost 2la mie mi se pare exagerat de mult.
daca e adevarata varianta cu salata si berea (cu toate ca nu se prea leaga) atunci merita sa incercati orice.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la un control in trafic al politiei rutiere in jurul ... synchrronn synchrronn Buna ziua, la un control in trafic al politiei rutiere in jurul orei23,,am fost depistat cu etilotestul cu o alcolemie de 0,05 mentionez inca odata 0,05.. nu ... (vezi toată discuția)
Recoltare probe biologice joe17 joe17 Buna seara! As dori sa va cer o opinie in legatura cu subiectul expus. In cazul unui accident rutier, unde se consemneaza refuzul din partea conducatorului ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)