avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recursul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recursul

Buna ziua.Am o hotarare judecatoreasca la un proces.Cealalta parte a facut recurs.Dupa doua termene,ne-am trezit ca recursul a devenit apel.Este legal?Si mai am o intrebare.Tot referitor la acest caz.Vecinul meu,printr-o hotarare judecatoreasca, a fost obligat sa-si puna scocuri ptr.scurgerea apei la casa.El a taiat latii de la acoperis,si a impins tiglele cu 10 cm.,deoarece apa curgea la mine.A facut recurs(dupa ce a taiat latii) pe care l-a transformat dupa doua termene in apel,cerand o expertiza.Intrebarea mea este:este legala expertiza in conditiile in care a taiat latii si a impins tiglele?
Cel mai recent răspuns: ContSters7627 , utilizator 15:57, 5 Aprilie 2009
O cale de atac poate fi recalificata de catre instanta dupa ce pune in discutia partilor aceasta necesitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Picatura la streasina remus.duta remus.duta Buna ziua.Am o problema cu vecinul meu privind picatura la streasina.Vecinul meu are scocuri de scurgere a apei pe toata suprafata casei,mai putin pe latura ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am asupra casei mele? crisluana crisluana Buna ziua.Am o problema cu vecinii.Am cumparat casa acum 10 ani si nu am reparat sau modificat exteriorul la ea si nici nu am locuit in ea decat din februarie ... (vezi toată discuția)
Reparare acoperis bloc ... probleme. okdaniok okdaniok Va rog sa ne ajutati pt ca altfel suntem buni de plata. Este legal ca presedintele asociatiei de proprietari impreuna cu cativa proprietari din bloc sa ... (vezi toată discuția)